Hoe werken wij

PSL Bouw & Management is lid van Bouwend Nederland waardoor u verzekerd bent van een feilloze afronding van werkzaamheden. Tel daarbij onze goede arbeidsethos en streven naar kwaliteit bij op en u hoeft eigenlijk niet verder te zoeken dan PSL Bouw & Management. Doorgaans werken wij volgens onderstaand stappenplan:

1. Afspraak en offerte
Om een helder beeld te krijgen van de te verrichten werkzaamheden komt PSL Bouw & Management bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Wanneer alle facetten van ‘de klus’ duidelijk zijn ontvangt u binnen een paar dagen een duidelijke en heldere offerte, waarin geen ruimte is voor ‘kleine lettertjes‘. Ook treft u hierin een overzichtelijke planning, welke uiteraard nog met u wordt besproken voor akkoord.

2. Definitieve planning
PSL Bouw & Management werkt volgens een strak tijdschema. Werkzaamheden worden vaak kort op elkaar aangesloten en daarom is het van belang dat u precies weet wanneer welk onderdeel zal plaatsvinden.

3. Aan de slag en oplevering

Wanneer alle geplande werkzaamheden klaar zijn, verrichten de mensen van PSL Bouw & Management samen met u een grondige eindcontrole. Alles wordt vanzelfsprekend netjes door ons opgeruimd zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe timmerwerk!

4. Nazorg en facturering
Wij hebben een uitstekende naam opgebouwd en blijven graag als betrouwbaar kwaliteitsbedrijf bekend staan. Mocht er -ondanks al onze inspanningen- toch nog iets zijn waar u niet tevreden over bent, dan zijn zij snel ter plaatse om het voor u op te lossen. PSL Bouw & Management is aangesloten bij de brancheverenigingen ………………. En biedt zodoende garantie voor een goede nazorg en service.